Dorte Strøm Jeppesen

Behandler med mange års erfaring

Kontaktoplysninger
  • Mobil: 40 44 08 63
  • info@healing-helse.dk
  • Snedkerstræde 11, 5240 Odense NØ

Mere om mig

Jeg er 53 år, gift og har to piger + 2 bonusbørn.

Jeg bor med min mand og vores yngste datter i et gammelt hus fra år 1900 i den lille landsby Åsum, 5 km fra Odense centrum.

Jeg er oprindeligt sparekasseuddannet og arbejdede efterfølgende som indkøber i 16 år.

Jeg har altid interesseret mig for alternative behandlingsformer og har altid haft lysten til at hjælpe andre mennesker af med diverse problemer - både af psykisk og fysisk art. Jeg har også flere gange fået at vide, at jeg havde en god og kraftig energi som med rette kunne bruges indenfor den alternative verden.

Jeg har derfor snuset til mange grene indenfor den alternative vej, og i maj 2005 tog jeg mit første kursus indenfor Reiki healing. Derefter vidste jeg, at jeg var på rette vej. Jeg uddannede mig derefter til Reiki mester, som bl.a. gør mig i stand til at bruge energierne med en endnu kraftigere effekt end tidligere. Det er dejligt at opleve, at jeg kan hjælpe folk af med problemer, som de troede, de bare skulle lære at leve med!

Januar 2010 blev jeg færdiguddannet som Reiki lærer og har siden tilbudt kurser i Reiki healing.

2006/2007 tog jeg kursus i Aloha massage. Her føler jeg, ligesom med healingen, at jeg kan hjælpe folk med at komme af med deres problemer og få dem til at stresse af.

Efterfølgende tog jeg uddannelsen som kraniosakral terapeut. At se og opleve, hvad denne behandlingsform kan rette op på - både fysisk og psykisk - finder jeg fantastisk spændende, så alt i alt er der ikke mange problemer med kroppen jeg ikke kan arbejde med.

Senest har jeg taget uddannelse i både tankefeltterapi og metamedicin, som giver mulighed for at finde frem til den psykiske årsag til de fysiske problemer man går med i kroppen, og derefter løse op for de tanker, der holder kroppen fast i problemet.

Her ser jeg igen en mulighed for at hjælpe folk gennem problemer på en let og behaglig måde.

Den 12. marts 2007 tog jeg 1½ års børnepasningsorlov for at få noget mere tid med børnene samt for at udleve min drøm om at starte egen klinik op og dermed leve af at hjælpe andre til et bedre liv og helbred.

Efter endt orlov valgte jeg at sige mit tidligere job op, og den 12. august 2008 startede jeg så min klinik op på fuld tid, hvilket jeg ikke har fortrudt et sekund.

© 2022 Healing & Helse v/ Dorte Strøm Jeppesen | info@healing-helse.dk