Fantastisk dygtig kvinde

Fantastisk dygtig kvinde. Jeg havde store psykiske problemer, det var en større omgang, men jeg har fået det fantastisk. Jeg er så taknemmelig ❤️

Heidi

Healing & Helse har i den grad hjulpet mig igennem min hverdag

Jeg har gået ved Healing & Helse i en del år nu. Jeg får massage på ryg og balder samt kraniosakral terapi i hovedet. Det hjælper mine migræne smerter og stivhed i nakken væk. Har altid været glad for at komme ved Healing & Helse, da jeg får læsset af samtidig med. Healing & Helse har i den grad hjulpet mig igennem min hverdag.  

Brigitte

Tak for god behandling

Var der med praktisk talt ondt over det hele. Ryg, hofte og skulder. Dagen efter ondt som kun mænd kan, men så løsnede det. Tak for god behandling

Michael B

Jeg er sikker på at det er Dorte, der med hendes kunnen, har hjulpet mig

Jeg havde prøvet en del forskelligt i forhold til, at få mine smerter mindsket i forbindelse med et whiplash/Piskesmæld i nakken: Kiropraktik, fysioterapi, akupunktur, genoptræning og behandling inkl. psykoterapi på Middelfart Rygcenter, smertecenter på OUH, og en masse forskelligt smertestillende medicin.
Jeg blev først fri for mine smerter da jeg gav det en chance hos Dorte med Kraniosakral terapi. Jeg skal dog stadig være påpasselig med ikke, at sidde længe ved en computer eller stå længe ved køkkenbordet og lave mad, men med forskellige forholdsregler lever jeg nu uden de store invaliderende smerter jeg havde.

Jeg er sikker på at det er Dorte, der med hendes kunnen, har hjulpet mig.

Dorte får derfor mine varmeste anbefalinger.

Pernille